O alunecare de teren masivă a distrus o autostradă în Columbia. Mașini cu tot cu pasageri, îngropate în pământ. Cel puțin 37 de morți

Data publicării:
alunecare de teren columbia
Foto: Captură video X

Cel puţin 37 de persoane au murit, iar alte zeci au fost rănite în urma unei alunecări de teren pe o autostradă, provocată de ploile abundente în nord-vestul Columbiei, relatează Reuters.

Alunecarea de teren, care a avut loc vineri după-amiază, a acoperit o şosea care leagă oraşele Quibdo şi Medellin, în provincia Choco din Pacific, au precizat autorităţile într-un comunicat.

Salvatori şi câini din întreaga Columbie au fost trimişi la faţa locului pentru a căuta persoane rănite, se arată în comunicat. Noroiul înghiţise complet mai multe maşini de pe şosea.

Cel puţin 17 cadavre au fost, de asemenea, transferate la Medellin pentru a fi examinate de medicii legişti, au declarat autorităţile.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Imaginile de pe reţelele de socializare au arătat momentul în care o bucată mare de pământ s-a desprins de pe un munte şi a căzut peste mai multe maşini care se deplasau pe drumul inundat de dedesubt, potrivit Reuters.

 

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri