O femeie care a aruncat un bol cu mâncare în fața unei angajate de la un restaurant a fost condamnată să lucreze la fast-food

Data publicării:
O femeie care a aruncat un bol cu mâncare în fața unei angajate de la un restaurant a fost condamnată să lucreze la fast-food.
O femeie care a aruncat un bol cu mâncare în fața unei angajate de la un restaurant a fost condamnată să lucreze la fast-food. Foto: Profimedia

O femeie care a aruncat un bol cu mâncare fierbinte în fața unei angajate a lanțului american de restaurante Chipotle a fost condamnată la o lună de închisoare și să lucreze două luni la un fast-food, relatează CNN.

Înregistrările video în care Rosemary Hayne o ceartă pe angajata Chipotle Emily Russell, pe 5 septembrie, și apoi îi aruncă mâncarea în față au devenit virale. Hayne, de 39 de ani, mama a patru copii, a pledat vinovată pentru agresiune și a primit sentința săptămâna trecută, la un tribunal din Ohio. Judecătorul a pus-o pe femeie să aleagă între o pedeapsă de 90 de zile la închisoare sau o pedeapsă de 30 de zile, plus 60 de zile de muncă într-un restaurant fast-food.

„Vrei să fii în pielea ei timp de două luni și să înveți cum ar trebui să-i tratezi pe alți oameni, sau vrei să stai în închisoare?” a întrebat judecătorul Timothy Gilligan.

„Mi-ar plăcea să fiu în locul ei”, a răspuns Hayne.

Hayne nu și-a găsit încă un loc de muncă, au spus Gilligan și avocatul femeii. Avocatul ei, Joseph O’Malley, a spus că clienta său nu are antecedente penale și că îi pare cu adevărat rău pentru gestul ei.

„Să nu lăsăm ca asta să o definească pentru tot restul vieții”, a spus el pentru CNN.

Gilligan a spus că instanța va trebui să aprobe locul de muncă al lui Hayne și că aceasta va trebui să lucreze acolo 20 de ore pe săptămână.

Gilligan a declarat pentru CNN că s-a gândit la posibila sentință neobișnuită cu câteva zile înainte de audierea din noiembrie.

„De fiecare dată când vezi imaginile, te superi și mai rău. Mă gândeam: ce altceva pot face decât să o trimit la închisoare?”, spune judecătorul.

Întrebat dacă ar dori să o angajeze pe Hayne, în cazul în care ar fi șeful unui restaurant fast-food, judecătorul a spus că nu crede că femeia va avea probleme în a-și găsi un loc de muncă.

„Nu o consider un risc mai mare decât oricine de pe stradă. Pur și simplu și-a pierdut calmul”, a spus judecătorul.

Gilligan a spus că este prima dată când pronunță o astfel de sentință, dar, din păcate, nu este primul incident de acest gen pe care l-a judecat. În urmă cu câțiva ani, un client care nu a primit o prăjitură într-un Happy Meal la un restaurant McDonald’s a intrat pe geamul de la drive-thru și a început să lovească un angajat. Inculpatul a primit 90 de zile de închisoare, a spus el.

„Văd aceste cazuri mai mult decât vreau”, a spus Gilligan, care este judecător de 30 de ani.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri