O femeie de 28 de ani s-a dat drept adolescentă ca să se înscrie la liceu. Cum a fost prinsă

Data publicării:
adolescente la liceu
O femeie în vârstă de 28 de ani din Louisiana, SUA s-a dat drept adolescentă și s-a înscris la liceu pentru că dorea să învețe limba engleză. FOTO: Profimedia Images

O femeie în vârstă de 28 de ani din Louisiana, SUA s-a dat drept adolescentă și s-a înscris la liceu pentru că voia să învețe limba engleză, potrivit CNN.

Martha Jessenia Gutierrez-Serrano, în vârstă de 28 de ani, s-a înscris la liceul Hahnville în iunie 2022 și a urmat întregul an școlar 2022-2023, au anunțat autoritățile locale într-un comunicat de presă.

Reprezentanții școlii au anunțat autoritățile în luna mai că au primit un pont, potrivit căruia o elevă înregistrată ca având 17 ani avea, de fapt, 28 de ani.

Detectivii au stabilit că Gutierrez-Serrano și mama ei, Marta Elizeth Serrano-Alvarado, în vârstă de 46 de ani, au folosit un pașaport și un certificat de naștere false pentru a o înscrie pe tânără la școală. Ambele au fost arestate în această săptămână.

Tânăra le-a spus anchetatorilor că s-a înscris la școală pentru a învăța limba engleză.

„Tânăra dorea să devină competentă în limba engleză și, poate, să își continue studiile, lucru cu care cred că putem fi cu toții de acord. Era la școală, își vedea de treaba ei, își făcea temele. Nu a provocat probleme”, au mai precizat autoritățile.

Charles Parish Public Schools revizuiește acum procedurile de înscriere și efectuează un audit al documentelor de înscriere ale tuturor elevilor actuali.

Sistemul școlar va oferi, de asemenea, o instruire suplimentară obligatorie pentru toți angajații de la nivelul școlii și al districtului, axată pe recunoașterea documentelor false.

Editor : Bianca Chirilă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri