Video O femeie din Turcia a fost scoasă în viață de sub dărâmături, după 52 de ore

Data actualizării: Data publicării:
actiune de salvare
Femeia a fost scoasă de sub dărâmături după mai bine de 50 de ore. Foto: Captură video Twitter

Echipele de salvare din Turcia caută neîntrerupt supraviețuitori printre mormanele de moloz rămase în urma clădirilor prăbușite după cutremurele devastatoare. Orele trec, iar temperaturile foarte scăzute scad șansele de supraviețuire pentru cei care sunt încă în viață, dar prinși între dărâmături. O femeie a fost auzită și trasă de sub betoane care au ținut-o imobilizată timp de 52 de ore, relatează televizunea publică din Turcia.

În imaginile difuzate miercuri dimineața de postul turc de televiziune NTV, se văd membri ai serviciilor de urgenţă cum sapă și se târăsc pe sub betoane ca să ajungă la femeia care este imobilizată. Imaginile dramatice sunt filmate în provincia Kahramanmaras, în apropiere de frontiera cu Siria.

Femeia, în vârstă de 58 de ani, este scoasă într-o pătură și transportată în grabă la ambulanță. Ea a stat mai bine de 50 de ore sub dărâmături după ce hotelul în care se afla s-a prăbușit.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Mii de oameni şi-au pierdut viaţa în urma a două seisme puternice în Turcia şi Siria vecină.

Unii dintre cei răniţi au fost transportaţi pe cale aeriană pentru îngrijiri la Istanbul, motiv pentru care aeroportul Ataturk a fost închis pentru traficul aerian civil, a informat postul de televiziune NTV.

Editor : D.D.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri