O mamă din SUA și-a împușcat de 9 ori băiețelul de 6 ani pentru că nu voia să doarmă

Data publicării:
O mamă din SUA și-a împușcat de 9 ori băiețelul de 6 ani pentru că nu voia să doarmă
O mamă din SUA și-a împușcat de 9 ori băiețelul de 6 ani pentru că nu voia să doarmă. Foto: Facebook

O femeie din Minnesota și-a împușcat de nouă ori fiul, pentru că băiețelul de 6 ani nu ar fi vrut să doarmă. După o ceartă, aceasta l-a forțat pe copil să urce în mașină, unde l-a ucis cu sânge rece. Polițiștii au găsit cadavrul celui mic în portbagaj.

Julissa Thaler, în vârstă de 28 de ani, a fost găsită vinovată de o instanță din SUA, miercuri, după ce în 2022 și-a ucis cu sânge rece copilul. Cei doi s-au certat pentru că băiatul nu ar fi vrut să se bage la somn, moment în care mama a devenit agresivă. L-a luat pe cel mic, dar și o pușcă și au părăsit locuința.

Au urcat în mașină, acolo unde l-ar fi împușcat de nouă ori pe cel mic, apoi l-a aruncat în portbagaj. Femeia a fost oprită de polițiști câteva minute mai târziu, după ce un martor a alertat autoritățile, spunând că cineva conduce o mașină cu geamul spart și cauciucul explodat.

Polițiștii au găsit cadavrul băiețelului în portbagajul mașinii. Autoritățile au găsit la gunoi, de-a lungul traseului ei, rucsacul băiatului care conținea fișe de lucru și teme de grădiniță cu „Eli” scris în colțul din dreapta sus; un scaun de mașină acoperit de sânge cu o gaură mare de glonț; haine și rămășițe umane.
De asemenea, testele ADN au arătat că sângele lui era pe hainele și pe pielea ei.

Istoricul de căutare pe internet al lui Thaler includea: cum să încarce o pușcă de vânătoare, cel mai puternic drog knock-out, plata din asigurarea de viață dacă copilul moare și cât sânge poate pierde un copil de șase ani, a relatat The Star Tribune, citat de DailyMail.

Thaler a pierdut custodia lui Eli în ianuarie 2021, după ce Departamentul de Servicii Sociale al comitatului Dakota a aflat că aceasta "prezenta psihoze și auzea voci care îi spuneau să se sinucidă".

Cu toate acestea, copilul i-a fost din nou încredințat, cu doar două săptămâni înainte de crimă.

Magistrații din SUA spun că tânăra va avea parte de o pedeapsă cu închisoarea pe viață, fără eliberare condiționată. Verdictul îl va afla pe 16 februarie.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri