O tânără a pus pe TikTok clipuri în care se auzeau țipete din casa vecină și a chemat poliția. A fost uimită de ce s-a întâmplat apoi

Data publicării:
case albe cu verdeata langa
O tânără a pus pe TikTok clipuri în care se auzeau țipete din casa vecinilor și a chemat poliția. Foto: Profimedia

O tânără a postat pe TikToker o serie de filmulețe în care se auzeau țipete din casa vecinilor ei și a chemat poliția. Când a aflat despre ce era de fapt vorba, a șters clipurile care deveniseră virale, relatează Business Insider.

Adrielle Sigler, care are peste 400.000 de urmăritori, a postat primul ei video despre „casa țipetelor” în 25 iunie.

„Spune-mi că ai auzit asta”, a spus ea, postând imagini cu casa vecinilor, din care se auzeau niște zgomote ciudate.

„Orice ar fi, este ca un țipăit intens”, a spus ea.

@veganrizz Replying to @Lissylina #adriellesigler #imdone ♬ original sound - Adrielle Sigler

Într-un alt filmuleț postat pe 13 iulie, Sigler a spus că țipetele se aud în continuare și că a informat poliția. Acest videoclip a făcut 5,5 milioane de vizualizări.

Sigler și-a îndemnat urmăritorii să ia și ei legătura departamentul de poliție al orașului ei, Jamestown, din vestul statului New York. Ea a spus că e „terifiant” să locuiești vizavi de o casă din care se aud țipete.

A doua zi, pe 14 iulie, Sigler a postat un clip în care spunea că și-a șters playlistul cu „casa țipetelor”, chiar dacă filmulețele deveniseră virale.

Tânăra a povestit că, în urma mai multor apeluri, patru mașini de poliție au ajuns la casa vecinilor ei pentru a arunca o privire, dar nu era nimeni înăuntru. Dar au auzit un „zgomot ca un plânset”, a spus ea.

Casa era deținută de un cuplu în vârstă care a găsit poliția la ușă când s-a întors acasă. Oamenii le-au explicat polițiștilor că cel care scotea presupusele țipete este de fapt câinele lor, un chihuahua.

Sigler a spus că a văzut câinele, iar sunetele pe care le scotea acesta „se potrivesc” cu așa-zisele țipete din filmulețele ei.

„Așa că pun capăt, nu mai fac filmulețe despre asta. E un chihuahua”, a spus Sigler.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri