Patriarhul Kirill îi trimite pe ruși la război: „Dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa”

Data actualizării: Data publicării:
patriarhul kirill al moscovei
Patriarhul Kirill al Moscovei. Foto: Profimedia Images

După ce președintele rus Vladimir Putin a anunțat mobilizare parțială, Patriarhul Kirill i-a îndemnat pe cetățenii Rusiei să meargă să lupte în războiul din Ucraina.

Patriarhul Kirill al Rusiei i-a încurajat pe ruși să nu le fie frică de moarte și să meargă la război.

„Mergeți cu curaj să vă îndepliniți datoria militară. și nu uitați că, dacă veți muri pentru țara voastră, veți fi cu Dumnezeu în împărăția Sa, în glorie și în viața veșnică”, a spus Kirill, potrivit NEXTA.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

După anunțul lui Vladimir Putin privind mobilizarea militară, frontierele Rusiei s-au aglomerat de ruși care încercau să fugă din țară.

Opţiunile de a fugi sunt limitate. La începutul acestei săptămâni, patru dintre cele cinci ţări membre UE care se învecinează cu Rusia au anunţat că nu vor mai permite ruşilor să intre pe teritoriul lor folosind vize turistice.

A fost haos și la frontierele terestre, dar și pe aeroporturi. Cozi uriașe de mașini s-au format joi la aproape toate vămile terestre ale Federației Ruse. De asemenea, biletele pentru zborurile directe spre destinații din Armenia, Turcia și Azerbaidjan - țările vecine Rusiei pentru care cetățenii ruși nu au nevoie de viză - s-au epuizat rapid.

 

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri