Video Propagandiștii ruși îi cer lui Putin graniță comună cu Ungaria și Slovacia: „Fico și Orban ar fi de acord”

Data actualizării: Data publicării:
propaganda rusa
Unul dintre invitații postului public de televiziune îi cere lui Putin să mute granița Rusiei pe Fluviul Bug. Foto: Captură video

Propaganda rusă de la televiziunile de casă ale Kremlinului îi cere lui Putin graniță comună cu Ungaria și Slovacia. Unul dintre invitații postului public Russia 1, spune că acesta ar fi doar primul pas, urmând ca rușii să își pună steagul pe „ruinele Capitoliului din SUA.”

Delirul propagandei ruse a marcat un nou episod. Unul dintre invitații postului public de televiziune îi cere lui Putin, pentru care „nu există obstacole”, să mute granița Rusiei pe Fluviul Bug. Mai apoi, rușii să cucerească Statele Unite și să își ridice steagul pe „ruinele Capitoliului”.

„Cred că operațiunea militară specială ar trebui să se termine la Fluviul Bug, la granița cu Polonia și la granița cu Slovacia. Rusia are nevoie de o graniță comună cu Slovacia și Ungaria. Cred că Fico și Orban ar fi de acord cu o graniță comună cu Rusia. Va fi în Transcarpatia. Acest obiectiv ar trebui atins. Rusia are potențialul și oportunitatea să o facă”, spune acesta, în principala emisiune a postului public.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Ce a făcut președintele Federației Ruse astăzi...sigur nu există obstacole pentru acest om. Și submarinele nucleare inaugurate, unul dintre ele poartă un nume simbolic: Alexandru al III-lea, care a spus că Rusia are doi aliați, marina și armata. Și cel mai important aliat, pe care Alexandru al III-lea nu l-a menționat, este poporul rus. Susținerea poporului rus este prezentă și asta este garanția victoriei că vom ajunge cu granița la râul Bug. Și după mai vedem. Dacă vom ridica steagul pe ruinele Capitoliului din SUA? Trebuie să se întâmple. Va fi victoria finală”, a mai afirmat propagandistul rus.

Editor : R.K.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri