VIDEO Un avion în flăcări, cu 78 de oameni la bord, a aterizat pe pista unui aeroport din Moscova

Data actualizării: Data publicării:
avion flacari

Un avion în flăcări, cu 78 de oameni la bord, a aterizat pe pista unui aeroport din Moscova. 

UPDATE 07.00. Cel puţin 41 de oameni au murit pe cel mai mare aeroport din Moscova, după ce avionul cu care ar fi trebuit să zboare a luat foc, pe pistă.

UPDATE 20.50. Potrivit informaţiilor de ultimă oră, 13 persoane au murit. Din primele relatări ştiam că avionul a aterizat de urgenţă şi din cauza unei defecţiuni a luat foc la contactul cu solul.

Dar imagini filmate pe pistă arată că aeronava era deja în flăcări şi practic s-a prăbuşit la aterizare. 

Sunt relatări conflictuale pe agenţiile de presă din Rusia. Unele spun că după decolare avionul a fost lovit de fulger şi sistemul a cedat. A fost o primă tentativă, avionul nu a putut fi dus la sol, iar situaţia s-a complicat.

Nu se ştie dacă incendiul s-a produs în zbor sau dacă avionul a luat foc la impactul cu solul.

Bilanţul a fost furnizat abia la o oră de la producerea accidentului.

Pe acest aeroport au curse toate marile companii aeriene care operează în restul Europei şi al lumii. Toate zborurile au fost anulate. Cele care urmau să aterizeze au fost redirecţionate pe celelalte trei aeroporturi ale Moscovei.

Ministrul Transporturilor din Rusia a ajuns la locul accidentului, dar nu a fost dată nicio declaraţie oficială privind acest accident.


Cinci dintre ei au fost răniţi.

Ce s-a întâmplat? Aeronava decolase către Murmansk, după numai câteva minute piloţii au raportat o problemă la bord şi au făcut cale întoarsă şi au încercat să aterizeze de urgenţă.

Doar că prima tentativă a eşuat, iar la a doua a apărut o defecţiune a trenului de aterizare, aşa că la contactul cu solul, avionul a fost cuprins de flăcări.

Pompierii încearcă şi la această oră să stingă incendiul.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri