Salvini îl felicită pe Trump pentru victoriile din Missouri, Michigan și Idaho. „Încă trei paşi înainte pentru schimbarea la Casa Albă”

Data publicării:
Italy: After police beatings and injuries of pro-Palestinian school children, Matteo Salvini defends Italian security forces ‚police officers are people, not robots‘
Liderul extremei drepte italiene, vicepremierul Matteo Salvini. Foto: Profimedia

Liderul extremei drepte italiene, vicepremierul Matteo Salvini l-a felicitat, duminică, pe fostul preşedinte american Donald Trump pentru victoriile sale în cursa pentru învestitura republicană şi a declarat că speră într-o „schimbare la Casa Albă” la alegerile prezidenţiale din noiembrie, relatează AFP, potrivit Agerpres. 

„Felicitări lui Donald Trump. Încă trei paşi înainte pentru schimbarea la Casa Albă”, a scris pe reţeaua X liderul formaţiunii Liga. „De la Bruxelles la Washington, schimbarea vine!”, a adăugat Salvini.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Donald Trump a câştigat toate alegerile primare organizate până acum şi, având ca şi asigurată învestitura drept candidat al Partidului Republican la scrutinul din noiembrie, nu mai trebuie decât să-i dea lovitura de graţie rivalei sale Nikki Haley marţi, de „Super Tuesday”, un eveniment crucial în cursul căruia 15 state organizează simultan primarele democrate şi republicane.

Matteo Salvini şi-a exprimat în mod repetat susţinerea faţă de fostul preşedinte american, denunţând procesele cu care se confruntă acesta în SUA şi pe „judecătorii care fac politică”, „în SUA la fel ca în Italia”.

Editor : C.L.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri