Serviciul de informaţii militare al Ucrainei a publicat o listă cu peste 600 de agenţi FSB din Europa

Data publicării:
profimedia-0593393456
Sediul FSB din Moscova. Foto: Profimedia Images

Serviciul de informaţii al ministerului ucrainean al Apărării a publicat luni o listă cu 620 de agenţi ruşi FSB despre care susţine că activează în prezent în Europa.

Conform autorităţilor ucrainene, lista include toţi ofiţerii FSB implicaţi în „acţiuni criminale” pe continentul european şi care sunt înregistraţi la adresa de pe strada Bolşoia Lublianka, din Moscova, unde se află sediul serviciului secret de securitate al Rusiei.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Serviciul federal de securitate al Rusiei - FSB - este principalul serviciu secret rus şi moştenitorul principal al fostului KGB din perioada Uniunii Sovietice.

Lista publicată de ucraineni conţine numele şi prenumele agentului FSB, data şi locul naşterii, numărul paşaportului, data la care actul a fost eliberat, numele autorităţii emitente, adresa şi alte detalii referitoare inclusiv la cărţi de credit sau carduri SIM folosite, maşini şi numerele de înmatriculare ale acestora.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri