Speriați că vor fi arși de vii într-un tren cuprins de flăcări în Spania, pasagerii au sărit pe geam. 20 dintre ei au fost răniți

Data publicării:
tren cuprins de flacari in spania
Un tren a fost cuprins de flăcări în apropiere de Castellón, Spania. FOTO: Captură Twitter

Aproximativ 20 de pasageri au suferit arsuri după ce au sărit pe geam dintr-un tren cuprins de flăcări în apropiere de Castellón, Spania, unde se extinde un puternic incendiu de vegetație. Trei dintre pasageri au fost răniți grav, scrie The Guardian.

Trenul mergea spre Zaragoza.

Mecanicul de tren a văzut incendiul și că flăcările înaintează periculos, așa că a vrut să schimbe sensul de mers. În acel moment, de teamă că trenul ar putea fi mistuit de flăcări, pasagerii s-au panicat și au spart geamurile, pentru a scăpa.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Doi dintre cei care au suferit arsuri grave au fost luați cu elicopterul, în timp ce alții, printre care și o fată de 10 ani, au fost duși la spitalele din apropiere. Potrivit serviciilor de urgență, printre cei răniți grav este și o femeie de 58 de ani.

În tren erau 48 de pasageri.

Valencia este cea mai recentă regiune care s-a confruntat cu incendii de vegetație severe în timpul valului de căldură prelungit din Spania, care a distrus mii de hectare de pădure și a dus la evacuarea a peste 1000 de persoane.

Doi pompieri care intervin pentru stingerea focului au suferit arsuri.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri