Ce a pățit la închisoare bărbatul care a agresat sexual 265 de persoane

Data actualizării: Data publicării:
Dr. Larry Nassar Faces Sentencing At Second Sexual Abuse Trial
Foto: Guliver/GettyImages

Larry Nassar, fostul medic al echipei americane de gimnastică, condamnat la 175 de ani de închisoare pentru că a agresat cel puţin 265 de victime, a afirmat că a fost agresat în detenţie şi a fost condamnat de o judecătoare părtinitoare. El a fost găsit vinovat pentru agresiuni sexuale dar şi deţinere de imagini pedopornografice, informează News.ro.

Dr. Larry Nassar Faces Sentencing At Second Sexual Abuse Trial
Foto: Guliver/GettyImages

În faţa unui tribunal din Michigan, fostul medic sportiv a cerut ca una dintre pedepse să fie revizuită, acuzând-o pe judecătoare de părtinire.

Avocaţii lui Nassar îi reproşează judecătoarei Rosemarie Aquilina cuvintele pline de emoţii când a anunţat sentinţa clientului lor. Ea le-a calificat pe victime „surori supravieţuitoare”. „Nu meritaţi să ieşiţi nicio zi din închisoare”, i-a spus ea lui Larry Nassar.

„Eforturile judecătoarei Aquilina pentru a-l diaboliza pe medicul Nassar în faţa întregii lumi au dat roade. El a fost atacat în tribunalul comitatului Eaton şi în închisoarea federală unde este deţinut", au scris avocaţii lui, fără a oferi detalii asupra acestei agresiuni. Ei cer ca un alt judecător să analizeze cazul.

În timpul procesului, în februarie, tatăl a trei victime, a încercat să-l agreseze pe Larry Nassar, fiind oprit de poliţişti.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri