Trump le recomandă americanilor să se vaccineze împotriva Covid-19: Este un vaccin grozav, sigur și funcționează

Data actualizării: Data publicării:
donald trump vorbeste
Fostul președinte al SUA, Donald Trump. Foto: Guliver/GettyImages

Fostul președinte Donald Trump îi îndeamnă pe americani să se vaccineze împotriva Covid-19, deoarece vaccinul este unul „grozav” și care funcționează. Totodată, Trump a declarat marți că va decide dacă va mai candida pentru un nou mandat la Casa Albă după alegerile pentru Congres din noiembrie 2022, transmite Reuters, citată de Agerpres.

„Este un vaccin grozav. Este un vaccin sigur. Şi este ceva ce funcţionează”, a afirmat Trump, care s-a vaccinat în ianuarie împreună cu soția sa, Melania, când încă se aflau la Casa Albă.

„Le-aş recomanda şi le-aş recomanda multor oameni care nu-l vor şi mulţi din aceşti oameni, sincer, au votat pentru mine”.

Sondajele indică faptul că un număr mare de republicani şi susţinători ai republicanului Donald Trump se opun vaccinării. Casa Albă a declarat că va saluta un demers din partea lui Donald Trump de a-şi încuraja susţinătorii să se vaccineze anti-COVID-19, deşi preşedintele Joe Biden şi-a exprimat îndoiala cu privire la cât de mult ar ajuta acest sprijin.

Trump va decide dacă va mai candida după alegerile parlamentare de anul viitor

Totodată, Trump a spus că este angajat să îşi sprijine colegii republicani în încercarea de a recâştiga controlul în Camera Reprezentanţilor şi în Senat la alegerile din 2022, care vor reprezenta un test pentru administraţia preşedintelui democrat Joe Biden.

„Cred că avem şanse foarte, foarte mari să recuperăm Camera Reprezentanţilor. Sunt şanse mari de recuperat şi Senatul şi, sincer, vom lua decizia după aceea", a declarat Trump într-un interviu acordat Fox News.

Trump i-a spus gazdei Fox News, Maria Bartiromo, că susţinătorii săi par să fie gata să îl susţină din nou dacă va candida.

„Conform tuturor sondajelor, vor ca eu să candidez din nou, dar vom examina situaţia şi vom vedea”, a declarat Donald Trump.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri