Fiica lui Trump, acuzată de același lucru pentru care președintele american a cerut arestarea lui Hillary Clinton

Data actualizării: Data publicării:
donald trump ivanka trump
Donald Trump și Ivanka Trump Foto: Guliver/Getty Images

Un nou scandal are în centru familia prezidenţială din Statele Unite. Ivanka Trump este acuzată că şi-a folosit mailul personal pentru corespondența oficială.

Informaţia apare în cotidianul Washington Post, care scrie că acest lucru s-a întâmplat anul trecut.

Reprezentanţii Ivankăi Trump susţin, însă, că nici unul dintre mesajele respective nu conţinea informaţii secrete şi că a fost pur şi simplu vorba de o eroare.

În 2016, în timpul campaniei electorale pentru prezidenţiale, Donald Trump a cerut arestarea contracandidatei sale Hillary Clinton, pe motiv că a pus în pericol securitatea naţională. Aceasta folosise, de asemenea, mailul personal în scop oficial.

Fiicei sale, cum era de aşteptat, îi ia apărarea.

Donald Trump, preşedintele SUA: Ca să înţelegeţi. Acum ceva timp şi pentru o perioadă scurtă, Ivanka a trimis nişte emailuri, care nu erau strict secrete, ca în cazul lui Hillary Clinton, pe care nu le-a şters, aşa cum a făcut Hillary Clinton, care a şters 33.000. (Ivanka, n.r.) nu a încercat să ascundă aceste emailuri. Este o cu totul altă situaţie. Ceea ce prezentaţi este o ştire falsă. Tot ceea ce a făcut Ivanka se află în arhivele prezidenţiale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri