Mike Pence, vicepreședintele SUA, testat negativ la coronavirus

Data actualizării: Data publicării:
Mike Pence
Mike Pence, vicepreședintele SUA în mandatul lui Donald Trump. Foto: GettyImages

Mike și Karen Pence nu au coronavirus, o arată rezultatul testelor efectuate astăzi, după ce președintele american Donald Trump și soția sa au fost confirmați pozitiv, relatează Fox News.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„La fel ca în ultimele luni, vicepreședintele Pence este testat zilnic pentru COVID-19. În această dimineață, vicepreședintele Pence și soția sa, Karen, au fost testați negativ. Vicepreședintele se află în continuare într-o stare bună și le urează soților Trump recuperare rapidă”, a anunțat Devin O’Malley, purtător de cuvânt al lui Mike Pence.

Anunțul vine la câteva ore după ce Donald Trump a anunțat personal, pe pagina de Twitter, că atât el cât și soția lui, Melania, s-au infectat cu coronavirus. „Ne simțim bine; Am anulat toate evenimentele din perioada următoare. Aveți grijă să fiți în siguranță și vom trece cu bine prin această încercare”, a anunțat ulterior Melania Trump.

La scurt timp, medicul personal al președintelui american a anunțat că Trump se simte bine și va rămâne izolat la Casa Albă pentru moment.

Donald Trump a avut ultima apariție publică joi după-amiază, după ce s-a întors de la o strângere de fonduri din New Jersey. Potrivit CNN, nu prezenta simptome ale COVID-19, dar nu s-a mai oprit să vorbească cu reporterii prezenți la Casa Albă.

Deocamdată este neclar dacă infectarea lui Donald Trump cu coronavirus va afecta a doua dezbatere cu Joe Biden, care este programată pe 15 octombrie în Miami, Florida. Alegerile prezidențiale din SUA sunt programate pe data de 3 noiembrie 2020.

Liderul american și soția sa au făcut testele după ce Hope Hicks (31 de ani), una dintre cele mai apropiate colaboratoare ale lui Donald Trump, a fost testată pozitiv la coronavirus.

Ea a făcut parte din grupul de consilieri care a călătorit marți cu președintele, la bordul Air Force One, la dezbaterea electorală pe care a avut-o miercuri cu Joe Biden în Cleveland, Ohio. De asemenea, Hicks a mers cu Trump în Minnesota pentru un miting de campanie în aceeași zi.

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri