Poliția a obținut mandat de percheziție pentru telefonul actorului Alex Baldwin

Data actualizării: Data publicării:
Alec Baldwin
Alec Baldwin FOTO: Profimedia Images

Poliția care investighează cazul morții directoarei de imagine Halyna Hutchins a obținut mandat de percheziție pentru telefonul lui Alec Baldwin, actorul care a tras cu un pistol de recuzită la fimări și a ucis-o pe regizoare, scrie BBC.

Halyna Hutchins a murit, iar regizorul Joel Souza a fost rănit în octombrie, când Alec Baldwin repeta o scenă cu un pistol de recuzită. Actorul a insistat că nu a apăsat pe trăgaci.

Mandatul de percheziție a fost emis de un tribunal din Santa Fe, New Mexico, statul unde au avut loc filmările.

„Telefonul ar putea conține probe” care ar putea fi „relevante pentru investigație”, potrivit mandatului.

Anchetatorii au cerut confiscarea telefonului lui Alec Baldwin. Ei vor să vadă mesajele, mailurile, istoricul de navigare pe internet și orice alte informații stocate în dispozitiv.

Decizia tribunalului vine la două săptămâni după ce actorul a dat prinul interviu legat de incident, în care a declarat că el nu a apăsat trăgaciul, însă arma s-a descărcat.

„N-aş îndrepta niciodată o armă către cineva şi apoi să apăs pe trăgaci. Niciodată”, a spus actorul.

El a mai adăugat că va coopera cu autoritățile care investighează cazul.

Directoarea de imagine Halyna Hutchins şi regizorul Joel Souza „au fost răniţi prin împuşcare atunci când Alec Baldwin a descărcat o armă de foc utilizată la filmările” pentru lungmetrajul Rust, a precizat biroul şerifului din comitatul Santa Fe după incidentul din octombrie, în timpul filmărilor.

Halyna Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a fost evacuată cu un elicopter la un spital din apropiere, unde decesul ei a fost declarat de medici.

Regizorul filmului Rust, Joel Souza, în vârstă de 48 de ani, a fost internat la terapie intensivă.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri