Sora lui Donald Trump, înregistrată când își face fratele mincinos și crud. Ea spune că a plătit pe cineva să dea examen în locul lui

Data publicării:
Presedintele SUA, Donald Trump, sustine o conferinta de presa la Casa Alba
Fostul președinte american Donald Trump. Foto: Guliver / Getty Images

Donald Trump este din nou în centrul unui scandal de familie, după apariția unor înregistrări în care una din surorile sale îl face nebun, mincinos, crud și susține chiar că actualul președinte al Statelor Unite a intat la facultate pentru că a dat altcineva examen în locul lui. Autoarea înregistrărilor este nepoata președintelui, Mary L. Trump, cea care a publicat recent o carte despre Donald Trump și familia din care provine, încercând să ofere o perspectivă asupra personalității celui mai puternic om din lume.

Mary L. Trump a dezvăluit pentru Washington Post că are 15 ore de discuții înregistrate cu mătușa sa, sora președintelui american, Maryanne Trump Barry, potrivit CNN.

„Postările lui nenorocite pe Twitter și minciunile lui, o, Doamne!”, se aude sora președintelui în înregistrări. „Vorbesc prea mult, dar mă-nțelegi. Cum își schimbă declarațiile. Lipsa de pregătire. Minciunile. Doamne!”, mai spune Maryanne Trump Barry, judecătoare ieșită la pensie.

Potrivit CNN, tot ea se aude spunând: „E o nebunie întreagă. Nebunie și cruzime. Donald e crud”.

Poate cea mai importantă parte a înregistrărilor e o conversație pe care cele două au avut-o pe 1 noiembrie 2018, care vine în sprijinul ideii că Donald Trump a intrat la facultate pentru că altcineva a dat examen în locul lui.

„A mers la Universitatea Fordham un an (de fapt, doi - n.r.), apoi a intrat la Universitatea Pennsylvania, pentru că a dat altcineva examen în locul lui”, spune Maryanne Trump Barry.

„Nu cred! A dat altcineva examen în locul lui?”, întreabă Mary L. Trump.

„Da, așa cred. Îmi amintesc chiar și numele. A fost Joe Shapiro”, a răspuns sora președintelui.

Totuși, Mary Trump a spus că nu este vorba despre Joe Shapiro, mai notează presa americană.

Chris Bastardi, un purtător de cuvânt al lui Mary L. Trump, a declarat că aceasta a început să facă înregistrări pe ascuns în 2018, pentru că se simțea înșelată în privința unor proprietăți imobiliare de familie moștenite și voia să se asigure în cazul unui proces. „Nu se aștepta să afle ceea ce a auzit, inclusiv ce a spus sora președintelui, că Donald Trump a plătit pe altcineva ca să dea examen în locul lui”, a spus Bastardi.

Casa Albă a dat sâmbătă o declarație din partea președintelui Donald Trump: „În fiecare zi apare câte ceva, cui îi pasă? Mi-e dor de fratele meu (care a murit recent - n.r.) și voi continua să muncesc din greu pentru poporul american”.

Citește și: Dezvăluiri din cartea nepoatei lui Trump: „Tatăl său sociopat i-a modelat caracterul - narcisist, bully, cu delirul măreției proprii”

Editor: B.P.

 
 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri