Trump: Aş fi intervenit chiar şi fără armă în apărarea elevilor din Florida

Data publicării:
President Trump Holds News Conference In East Room Of White House
WASHINGTON, DC - FEBRUARY 16: U.S. President Donald Trump calls on a reporter during a news conference announcing Alexander Acosta as the new Labor Secretary nominee in the East Room at the White House on February 16, 2017 in Washington, DC. The announcement comes a day after Andrew Puzder withdrew his nomination. (Photo by Mario Tama/Getty Images)

Preşedintele american, Donald Trump, i-a criticat din nou pe poliţiştii care nu au intervenit pentru a-i salva pe elevii de la liceul din Florida, împuşcaţi de un fost coleg. Liderul de la Casa Albă spune că aeştiac sunt o ruşine şi că el, dacă s-ar fi aflat acolo, ar fi intervenit cu orice preţ. 4 oameni ai legii se aflau în interiorul liceului sau în apropierea lui şi nu au făcut nimic pentru a-l opri pe atacator. Înarmat cu o armă de asalt acesta a ucis 17 oameni şi a rănit cel puţin 15.

President Trump Holds News Conference In East Room Of White House
Donald Trump / FOTO: Gulliver/Getty Images

Donald Trump, preşedintele SUA: Nu poţi şti până nu eşti confruntat cu o astfel de situaţie, dar cred că aş fi alergat înăuntru chiar dacă nu aş fi avut o armă. Şi mai cred că majoritatea celor care vă aflaţi aici aţi fi făcut acelaşi lucru. Modul în care ei (poliţiştii, n.r.) au acţionat este o ruşine.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri