Trump spune că nu îi place să folosească Twitterul, dar va continua să-l folosească

Data publicării:
trump getty
Foto: Gulliver/Getty Images

Preşedintele american ales Donald Trump, cunoscut pentru postările sale controversate pe reţelele de socializare, a declarat că nu îi place să folosească Twitterul, relatează The Guardian citat de News.ro.

trump getty
Foto: Gulliver/Getty Images

„Am alte lucruri pe care aş putea să le fac. Dar mă confrunt cu mass-media necinstită, presă foarte necinstită. Şi este singurul mod în care pot contracara”, a spus el pentru emisiunea Fox News „Fox&Friends” ce va fi difuzată miercuri.

Întrebat dacă va continua să folosească acest instrument după ce va fi învestit în funcţie, Trump a răspuns: „Da”.

De când a câştigat alegerile prezidenţiale din luna noiembrie, republicanul a folosit Twitterul pentru a face anunţuri legate de viitoarea sa administraţie, pentru a-şi spune punctul de vedere în legătură cu politica externă şi pentru a critica pe oricine nu este de acord cu el.

În fragmentele din interviu difuzate în avans, Trump a mai spus că nu are nevoie de politicieni sau de celebrităţi la învestire.

El a declarat că speră ca cei aproximativ 50 de congresmeni democraţi care au anunţat că vor boicota ceremonia îi vor da lui biletele lor, pentru a le oferi oamenilor care vor.

„Multe dintre celebrităţile care spun că nu vin, nu au fost invitate. Nu vreau celebrităţi, vreau oameni, şi avem cele mai mari celebrităţi din lume chiar aici”, a mai afirmat republicanul.

El a adoptat o poziţie similară în privinţa designerilor care refuză să îi asigure ţinutele soţiei sale, Melania, sau care i-au descurajat pe alţii să o facă.

Întrebat despre refuzul lui Tom Ford, Trump a răspuns că viitoarea Primă Doamnă „nu i-a cerut niciodată lui Tom Ford (să o îmbrace – n.r.), nu .îi place Tom Ford, nu îi plac creaţiile sale”

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri