Un bărbat a evadat pentru câteva ore din închisoare deși urma să fie eliberat în scurt timp. Acum, are de ispășit o pedeapsă uriașă

Data publicării:
Shunekndrick Huffman
Poliția l-a prins pe Shunekndrick Huffman în timp ce se ascundea într-un tomberon de gunoi la doar câteva ore după ce a evadat. Captură foto: Facebook

Un bărbat de 21 de ani care a decis să evadeze de la închisoare cu doar patru luni înainte de eliberare a fost prins de poliție la câteva ore după ce a fugit și își va petrece acum următorii 40 de ani după gratii, scrie Sky News.

Shunekndrick Huffman a scăpat din Complexul Central de Corecție din Mississippi pe 25 august anul trecut, a pătruns într-o casă și i-a ținut ostatici pe cei dinăuntru amenințându-i cu arma. Apoi, a furat mașina unuia dintre ostatici, dar a fost nevoit să fugă pe jos după ce a fost implicat într-un accident.

Huffman a fost prins în timp ce se ascundea într-un tomberon de gunoi al Spitalului de Stat din Mississippi, la doar 3 kilometri de închisoarea din care evadase, și a ajuns din nou după gratii doar câteva ore mai târziu.

Bărbatul primise o pedeapsă de șapte ani de închisoare pentru agresiune agravată și era de așteptat să fie eliberat peste doar patru luni. Acum, își va petrece următorii 40 de ani după gratii.

Editor : Raul Nețoiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri