Video Un fost cazino care i-a aparținut lui Donald Trump, demolat prin implozie. Hotelurile din jur au vândut bilete cu locuri bune de privit

Data publicării:
Fostul cazino al lui Donald Trump a fost demolat prin implozie controlata
Fostul cazino al lui Donald Trump a fost demolat. Sursă foto: captură YouTube

Un fost complex compus dintr-un cazino și un hotel, care i-a aparținut lui Donald Trump, a fost demolat prin implozie miercuri, în orașul Atlantic City, din statul New Jersey. Curioșii au putut cumpăra bilete la hotelurile din jur, pentru a putea urmări spectacolul dintr-un loc mai bun. 

The Trump Plaza Hotel and Casino a fost deschis în 1984 și a constituit la un moment dat una din principalele piese din imperiul imobliar al fostului președinte, scrie CNN. Complexul situat pe malul oceanului, care nu mai funcționează din 2004, a fost demolat prin implozie controlată miercuri. Evenimentul a avut loc la nici o lună după ce Donald Trump a părăsit Casa Albă.

Aproximativ 3.000 de batoane de dinamită au fost amplasate în interiorul clădirii de 34 de etaje. Imobilul s-a prăbușit în câteva secunde, iar operațiunea a decurs fără incidente, deși locul este înconjurat de alte clădiri.

De altfel, hotelurile din jur au vândut locuri pachete turistice pentru cei dispuși să dea câteva sute de dolari pentru a urmări implozia dintr-un loc cu vedere bună.

Potrivit New York Times, Jennifer Owen, o americană de 50 de ani, a plătit 575 de dolari pentru un mic dejun VIP într-un pavilion din apropiere, cu vedere directă la spectacol.

Actualul deținător, miliardarul Carl Icahn, nu a dezvăluit ce va construi pe locul rămas liber. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri