VIDEO. Taxiurile autonome, imprevizibile, creează haos în SUA: Eram într-o intersecție, nu știa ce să facă și pur și simplu s-a oprit

Data actualizării: Data publicării:
taxi fara sofer
Taxiurile autonome, imprevizibile, creează haos în SUA. Foto: Captură TV Digi24

Mult disputatele taxiuri fără șofer din San Francisco le creează tot mai multe probleme locuitorilor, la nici o săptămână după ce au primit permisiunea să circule non-stop în toată metropola. Oficiali, rezidenți și taximetriști au respins inovația. La fel și agențiile de transport și siguranță. Motivul - mașinile autonome sunt imprevizibile. I-au încurcat pe pompieri în timpul intervențiilor, au provocat ambuteiaje și chiar au încălcat reguli de circulație.

Reprezentant al poliției: Văd cel puțin un incident cu mașini autonome pe zi.

Bărbat: Eram într-o intersecție mai ciudată, iar mașina s-a oprit în mijloc, în timp ce alte vehicule circulau. Evident că nu știa ce să facă și pur și simplu s-a oprit.

Femeie: Dintr-un anumit motiv, mașina autonomă s-a oprit în spatele unui camion de remorcare cu avariile pornite, chiar în mijlocul străzii. Mașina nu a putut identifica problema pentru a-l putea ocoli, așa că am așteptat în spatele ei vreo 5 minute.

Dezvoltator: Toate aceste lucruri sunt erori și probleme de algoritm. Lucrul bun este că mașina se oprește, nu accelerează, nu face nimic altceva.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri