Aproape 40.000 de candidați pentru „un job de vis” pe o insulă din Grecia. Cine a câștigat competiția acerbă

Data publicării:
syros, grecia
Foto: Shutterstock

Luna trecută, proprietarii unui „sanctuar pentru pisici” de pe insula grecească Syros au postat un anunț pe Facebook în care câutau o persoană care să se ocupe temporar de sanctuar, scrie Inc.com.

syros, grecia
Foto: Shutterstock

Joan și Richard Bowell, originari din Danemarca și Marea Britanie, trăiesc acum pe insula grecească Syros și căutau o persoană căreia să îi placă pisicile și care să fie dispusă să locuiască temporar pe insula izolată, unde să aibă grijă de sanctuarul în care trăiesc 55 de feline.

Anunțul le oferea candidaților și promisiunea cazării gratuite, într-o casă micuță, cu vedere directă la marea Egee.

Oamenii sperau să găsească măcar 25-50 de doritori, din care să aleagă apoi persoana potrivită pentru job. În schimb, au primit aproape 40.000 de aplicații, în decurs de doar câteva săptămâni.

Zilnic, spune Joan Bowell, a primit peste 1.600 de e-mailuri de la oameni din 90 de țări. „Unele erau scrisori de la refugiați care voiau să le trimită banii familiilor rămase acasă, altele erau de la femei abuzate care voiau să scape de soții lor violenți, altele de la oameni care au încercat și ei să își deschidă propriile asociații pentru protecția animalelor.

În cele din urmă, cei doi au ales dintre cei 40.000 de candidați o femeie de 62 de ani din California, pe nume Jeffyne Telson, al cărei soț descoperise anunțul de angajare și i-l arătase.

Femeia are propriul său sanctuar de pisici în Santa Barbara, California, și vizitase Grecia de mai multe ori. Soții Bowell au mers până în California pentru a o intervieva și i-au oferit jobul.

Ea va petrece acum câteva luni pe insula Syros, unde va avea griji de zecile de pisici din sanctuar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri