Atacuri cu cuţitul în Viena: Patru persoane rănite. Un bărbat a fost arestat

Data actualizării: Data publicării:
viena1

Mai multe persoane au fost rănite în urma a două atacuri cu cuţitul în Viena, anunţă The Telegraph, citând presa austriacă.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

ACTUALIZARE. Poliția a arestat un bărbat în legătură cu cel de-al doilea atac.

Potrivit polițiștilor, nu a fost stabilită o legătură între cele două incidente.


Conform Reuters, care citează cotidianul Oesterreich, primul incident a avut loc în districtul Leopoldstadt, lângă Parcul Prater. Potrivit site-ului de ştiri heute.at, vicitmele sunt un bărbat şi două femei cu vârsta între 40 şi 50 de ani.

Informaţiile iniţiale indicau că un bărbat cu un cuţit a atacat la întâmplare trecătorii, în apropierea parcului Prater. 

O a patra persoană a fost rănită, într-un alt atac similar, în apropiere. Pentru moment nu a fost stabilită o legătură între cele două încidente. Poliţia a stabilit un vast perimetru de securitate şi caută făptaşul sau făptaşii. Cartierul în care au avut loc atacurile este împânzit de maşini de poliţie, care patrulează pe străzi. Locuitorii au fost sfătuiţi să nu iasă din case.

Sursa: News.ro

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri