Sari la conținut

Bărbatul care a intrat cu 1.000 de joint-uri în mașina poliției

Un bărbat din Copenhaga ar putea ajunge la închisoare după ce a făcut o greşeală uriaşă: a confundat mașina poliției cu un taxi. Aceasta, în timp ce transporta o cantitate impresionantă de canabis, relatează site-ul Thelokal.dk, citat de Agerpres.

Faroe Islands v Germany - FIFA 2014 World Cup Qualifier

Foto: Guliver / GettyImages

Aflat în Christiania, enclava alternativă a oraşului Copenhaga, fondată în 1971 de un grup de hipioţi, bărbatul a intrat într-o maşină de poliţie confundând-o cu un taxi.

El a fost percheziţionat de poliţişti care au descoperit asupra sa circa 1.000 de joint-uri, a relatat joi poliţia din Copenhaga pe contul său de Twitter.

„Noaptea trecută, un dealer de canabis din Christiania, care dorea să ajungă repede acasă, a intrat într-un taxi. A avut parte însă de o mare surpriză atunci când şi-a dat seama că intrase de fapt într-o maşină de poliţie”, se indică în postarea respectivă.

„Poliţiştii au fost bucuroşi să-l vadă, de vreme ce avea asupra sa circa 1.000 de joint-uri”, a continuat tweet-ul.

În ultimul timp, poliţia a făcut numeroase raiduri în zonă în încercarea de a opri comerţul cu narcotice. Un raid desfăşurat joi s-a soldat cu demolarea unor standuri ale unor comercianţi şi cu confiscarea mai multor kilograme de canabis, potrivit contului de Twitter al poliţiei.