Bărbatul care a intrat cu 1.000 de joint-uri în mașina poliției

Data publicării:
Faroe Islands v Germany - FIFA 2014 World Cup Qualifier
Foto: Guliver / GettyImages

Un bărbat din Copenhaga ar putea ajunge la închisoare după ce a făcut o greşeală uriaşă: a confundat mașina poliției cu un taxi. Aceasta, în timp ce transporta o cantitate impresionantă de canabis, relatează site-ul Thelokal.dk, citat de Agerpres.

Faroe Islands v Germany - FIFA 2014 World Cup Qualifier
Foto: Guliver / GettyImages

Aflat în Christiania, enclava alternativă a oraşului Copenhaga, fondată în 1971 de un grup de hipioţi, bărbatul a intrat într-o maşină de poliţie confundând-o cu un taxi.

El a fost percheziţionat de poliţişti care au descoperit asupra sa circa 1.000 de joint-uri, a relatat joi poliţia din Copenhaga pe contul său de Twitter.

„Noaptea trecută, un dealer de canabis din Christiania, care dorea să ajungă repede acasă, a intrat într-un taxi. A avut parte însă de o mare surpriză atunci când şi-a dat seama că intrase de fapt într-o maşină de poliţie”, se indică în postarea respectivă.

„Poliţiştii au fost bucuroşi să-l vadă, de vreme ce avea asupra sa circa 1.000 de joint-uri”, a continuat tweet-ul.

În ultimul timp, poliţia a făcut numeroase raiduri în zonă în încercarea de a opri comerţul cu narcotice. Un raid desfăşurat joi s-a soldat cu demolarea unor standuri ale unor comercianţi şi cu confiscarea mai multor kilograme de canabis, potrivit contului de Twitter al poliţiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri