Video Cazul unui pedofil englez stabilit în Bulgaria. Ce s-a întâmplat când un reporter BBC l-a demascat

Data actualizării: Data publicării:
pedofil-englez-bulgaria-bbc
Captură BBC

Daniel Hull, unul dintre cei 581 de pedofili din Marea Britanie a căror situație nu mai este cunoscută de poliția britanică, a fost depistat de jurnaliștii de la BBC în Bulgaria. El se ascundea într-o comunitate de persoane de etnie romă din Bulgaria, iar atunci când aceștia au aflat i-au fugărit cu pietre pe jurnaliștii britanici.

O echipă de jurnaliști de la televiziunea publică din Marea Britanie l-a găsit pe Daniel Hull, un bărbat care a încălcat două interdicții de părăsire a țării, în orașul Sliven, din centrul Bulgariei.

Aici, bărbatul predica Evanghelia unor persoane de etnie romă și s-a integrat în comunitate, petrecând timpul inclusiv cu copii, în lipsa părinților acestora.

El a fost condamnat și a ispășit 15 luni de închisoare în Marea Britanie pentru că avea sute de fotografii cu copii în ipostaze indecente. Mai mult, în Bulgaria a înregistrat și încărcat pe YouTube zeci de clipuri în care apare alături de copii.

pedofil-englez-bulgaria-bbc-1
Captură BBC

Jurnaliștii au călătorit în țara vecină și l-au demascat pe bărbat. Însă au avut parte de o surpriză, atunci când oamenii i-au fugărit cu pietre.

Jurnalist BBC: Ești un pedofil care fuge de justiție, nu-i așa?

Daniel Hull: Nu!

Jurnalist BBC: Fugi de justiție și ești pedofil.

Daniel Hull: Cu siguranță nu sunt pedofil.

Jurnalist BBC: Ba da și ești aici, singur cu copiii. Ce aveți de spus, pentru că știți că încălcați două interdicții de părăsire a țării aflându-vă aici, iar acest lucru este inacceptabil, nu-i așa? Judecătorul a spus că puteți merge la închisoare pentru o lungă perioadă de timp.

Daniel Hull: Nu, nu a spus asta.

Potrivit BBC, autoritățile bulgare nu recunosc ca fiind o infracțiune încălcarea celor două mandate care îi interzic bărbatului să plece din Marea Britanie.

Pentru moment, polițiștii îi supraveghează activitatea.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Redactor web: George Costiță

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri