Cel mai lung interviu live, în Norvegia: 30 de ore, 1 minut, 44 de secunde. Protagonişti: Hans Olav Lahlum şi Mads Andersen

Data publicării:
interviu maraton-1

Un jurnalist şi un scriitor de romane poliţiste din Norvegia au realizat cel mai lung interviu în direct de până acum: 30 de ore, un minut şi 44 de secunde. Temele abordate de ziaristul Mads Andersen şi scriitorul Hans Olav Lahlum au fost diverse - de la personajele din romanele intervievatului, până la preşedinţii americani.

Interviul a avut loc în sediul principal al cotidianului norvegian Verdens Gang din Oslo, în faţa spectatorilor care au avut acces pe întreg parcursul discuţiei, care a început pe 22 mai, la ora locală 11 a.m, şi s-a încheiat 30 de ore, 1 minut şi 44 de secunde mai târziu. Nici unul dintre protagoniştii ineditului moment din istoria presei online nu s-a plictisit, iar discuţia a fost transmisă pe pagina de internet a publicaţiei. 370.000 de persoane au urmărit transmisiunea online în direct, număr care a crescut cu peste 100.000 în următoarele cinci zile.

Pe 23 mai, la ora 16:01:44, Mads Andersen a pus punct interviului: „Hans Olav Lahlum, mulţumesc foarte mult pentru această discuţie”.

Interviul integral poate fi urmărit aici şi în clipul de mai jos. Fotografii de la eveniment: Demotix.com.

Precedentul record de interviu în direct a fost de 26 de ore şi a fost atins în aprilie 2012, în Noua Zeelandă.

[livestream scope="

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri