Doi jurnaliști din Irlanda au prezentat scuze în direct, pentru că au participat la o petrecere

Data actualizării: Data publicării:
rteapology
Cei doi prezentatori de la postul public din Irlanda au fost fotografiați încălcând regulile anti-pandemie.

Doi jurnalişti irlandezi, care au participat la o petrecere de rămas bun al unui angajat care părăsea postul, şi-au pus cenuşă în cap, în direct. Ei au fost fotografiați fără mască și fără să țină cont de regulile de siguranță, chiar în sediul televiziunii la care lucrează: postul public din Irlanda. Cei doi şi-au cerut scuze faţă de colegi şi telespectatori.

David McCullagh, jurnalist RTÉ: „Din păcate, sunt unul dintre oamenii care nu au reușit să respecte regulile de distanțare în acest sediu. A fost o eroare de judecată pe care o regret profund, pentru care îmi asum întreaga responsabilitate şi pentru care îmi cer scuze faţă de dumneavoastră, telespectatorii noştri. Niciunul dintre noi nu îşi poate permite să lase garda jos, nici măcar pentru un moment şi îmi pare foarte, foarte rău că nu am reuşit să fac ceea ce trebuia.”

Eileen Dunne, jurnalist RTÉ: „Şi eu am fost fotografiată la petrecere şi vreau să profit de ocazie pentru a-mi cere scuze pentru lipsa de judecată. Mă adresez în special colegilor de la RTÉ, care au muncit din greu în ultimele opt luni pentru a nu apărea cazuri de infectare în această clădire. V-am dezamăgit pe toţi şi îmi pare rău.”

Editor : G.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri