Harry și Meghan „demisionează” din familia regală. Presa britanică îi critică dur pe ducii de Sussex

Data publicării:
The Prince Of Wales' 70th Birthday Patronage Celebration
Foto: Getty Images

Scandal uriaş in Marea Britanie, după ce Printul Harry şi soţia sa au anunţat că renunţă la îndatorile de membri ai casei regale si vor câştige bani pe cont propriu.

În presa britanică, demisia din familia regală a rivalizat cu criza din Iran, iar jurnaliștii din regat nu sunt deloc îngăduitori cu Harry și Meghan. Îl critică pe Harry mai ales pentru faptul că nu a anunțat-o mai întâi pe bunica sa, regina. Mai mult decât atât, potrivit unor surse, citate de presă, Harry a nesocotit rugămintea reginei de a nu face niciun anunț pentru moment, iar tatăl și fratele său, prinții Charles și William, au primit un mesaj cu 10 minute înainte de a posta decizia pe contul oficial de Instagram al cuplului.

Unul dintre cele mai citite tabloide din Regat, The Sun, a titrat pe prima pagină: Exclusiv: Bombă la palat. Război civil după ce Harry și Meghan demisionează din familia regală. Regina este întristată, Charles și William, furioși.

Daily Mail pune accentul pe faptul că prințul Harry a făcut anunțul fără a vorbi mai întâi cu bunica sa, regina. Regina, furioasă după ce Harry și Meghan i-au spus: demisionăm.

Iar Daily Mirror titrează: Nici măcar nu au anunțat-o pe regină.

Divorțul prințului Harry de familia regală este pe prima pagină și în cotidainul The Times: Harry și Meghan renunță la rolurile din familia regală pe fondul divergențelor de la Palat.

Una dintre cele mai acide reacții vine de la celebrul jurnalist Piers Morgan, și fost prieten al ducesei, de pe vremea în care era doar actrița Meghan Markle: Oamenii îmi spun că sunt prea critic cu Meghan, dar și-a abandonat propria familie, și-a abandonat tatăl, i-a îndepărtat pe majoritatea prietenilor, l-a despărțit pe Harry de William și acum de întreaga lui familie. Contribuabilii nu ar trebui să plătească un ban pentru a susține noua viață a lui Harry, de celebritate fără obligații. Nici măcar un ban.

Editor web: Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri