Video Atentat terorist la Londra: Angajata unei cafenele a cerut amânarea evacuării cu 30 de minute. Cum a reacționat polițistul

Data actualizării: Data publicării:
evacuare-cafenea-londra-incident-terorist
Captură YouTube via metro.co.uk.

Atentatul terorist de duminică s-a soldat cu trei răniți și uciderea atacatorului, grație intervenției rapide a unui polițist în civil. Un al polițist, în uniformă, a întâmpinat însă câteva probleme în timpul evacuării unei cafenele din apropiere. 

Polițistul a intrat în cafenea și le-a cerut oamenilor să părăsească localul, iar o angajată i-a cerut un răgaz de jumătate de oră, pentru că oamenii abia au început să măncânce.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Polițist: Îmi pare rău, oameni buni, trebuie să închideți și să evacuați localul.

Angajată: Ce?!

Polițist: Toată lumea trebuie să plece, din păcate. A fost un incident terorist în apropiere...

Angajată: Lăsați-ne jumătate de oră, oamenii abia au început să mănânce...

Polițist: Doamnă, un terorist a fost împușcat mortal acolo, are o vestă cu un posibil IED, adică o bombă. Dacă vreți să mai stați jumătate de oră și să puneți viețile oamenilor în pericol, nu aveți decât să o faceți. Dacă nu, vă rog să mă ascultați și vă rog să ieșiți de aici și să părăsiți zona.

Citește și Cine este autorul atacului de la Londra. Poliția i-a făcut publică identitatea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri