Jaf de 200.000 de euro la Paris. Unul dintre hoţi a fost arestat după ce a fost geolocalizat telefonul furat de la victime

Data publicării:
masina de politie din franta
Un echipaj al poliţiei a fost trimis la faţa locului şi a depistat trei persoane care corespundeau descrierii. Unul dintre cei trei hoți a fost arestat, ceilalţi doi reușind să fugă. Foto: Profimedia

Un cuplu a fost trezit violent din somn de trei hoţi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Paris. Trei bărbaţi cu cagule au pătruns în locuinţă pe o fereastră, i-au legat pe proprietari şi i-au obligat să le spună cum se deschide seiful, au declarat surse din cadrul poliţiei pentru Le Figaro.

Cei trei infractori au furat bijuterii şi bani în valoare de aproximativ 200.000 de euro. De asemenea, au plecat cu un iPhone. După ce hoţii au părăsit locuința, cuplul s-a eliberat din legături şi a anunţat poliţia. Anchetatorii au reuşit rapid să dea de urma smartphone-ului furat cu ajutorul aplicaţiei „Localizează-mi telefonul”.

Dispozitivul a fost găsit într-un cartier de locuinţe din Pantin, Seine-Saint-Denis, potrivit Le Figaro, citată de News.ro. Imediat, un echipaj al poliţiei a fost trimis la faţa locului şi a depistat trei persoane care corespundeau descrierii furnizate de victime. Unul dintre cei trei a fost arestat în posesia unei genţi aparţinând cuplului. Ceilalţi doi bărbaţi au reuşit să fugă.

Editor : Liviu Cojan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri