Polițistul care și-a uimit colegii: A reușit să găsească peste 2.000 de suspecți. Spune că-i recunoaște chiar dacă poartă mască

Data publicării:
Polițistul care și-a uimit colegii: A reușit să găsească peste 2.000 de suspecți
Polițistul care și-a uimit colegii: A reușit să găsească peste 2.000 de suspecți. Foto: West Midlands Police

Un polițist din Marea Britanie a reușit să identifice peste 2.000 de suspecți datorită unu talent remarcabil: ține minte chipurile oamenilor, relatează BBC.

Andy Pope, de la Poliția din West Midlands, spune că își poate aminti fețele oamenilor chiar și după mai mulți ani și chiar a reușit să identifice persoanele căutate de poliție chiar dacă aveau fețele acoperite.

Pope spune că talentul său este „imposibil de explicat”.

„Este doar un instinct că aceea este persoana căutată și, din fericire, s-a dovedit a fi corect”, a spus Pope, poreclit „omul-memorie” de către colegi.

„Deși a fost un an neobișnuit, am continuat ca de obicei, m-am asigurat că sunt la curent cu fotogragiile oamenilor căutați de poliție și asta a dat roade”, a spus el.

Pope lucrează la Birmingham și patrulează prin hub-urile de transport din West Midlands, petrecându-și cea mai mare parte a timpului în trenuri și autobuze.

Într-o singură zi a identificat 17 suspecți și spune că a reușit să recunoască un bărbat căutat de poliție într-un restaurant, în timp ce aștepta la semafor.

Editor : Monica Bonea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri