Româncă ucisă cu bestialitate în Spania. Cadavrul femeii a fost găsit aruncat la gunoi

Data actualizării: Data publicării:
Criminal investigation, banned from entering
Foto: Guliver/Getty Images

Un cetăţean olandez în vârstă de 60 de ani a fost plasat marţi în arest de poliţia din localitatea spaniolă La Sabatera de Moraira, situată în provincia Alicante, locuită în special de străini, în marea lor majoritate europeni, după ce a recunoscut că şi-a ucis iubita româncă, în vârstă de 34 de ani, informează miercuri cotidianul spaniol Las Provincias.

Cadavrul femeii, care avea urme de înjunghiere, a fost găsit aruncat într-o pubelă într-un oraş învecinat.

Olandezul, identificat drept A.R.M.K., a venit cu maşina personală la comisariat, pentru a se preda. El a recunoscut că şi-a ucis victima duminică, 16 februarie, şi că ulterior i-a aruncat cadavrul într-un container subteran. Cadavrul femeii, înfăşurat într-o pătură pătată de sânge, a fost descoperit luni dimineaţă de angajaţii serviciului de salubritate şi prezenta mai multe plăgi înjunghiate la nivelul gâtului şi al braţelor, ceea ce indică faptul că femeia a încercat să se apere, scrie Agerpres.

Doi agenţi ai laboratorului de criminalistică s-au deplasat la comisariatul din Moraira pentru a inspecta vehiculul presupusului asasin şi a căuta probe care să-l incrimineze.

Cuplul locuia în Moraira. Bărbatul lucra pentru o agenţie imobiliară şi fusese denunţat în mai multe rânduri de victimă - care avea un minor în îngrijire - pentru violenţă domestică. De altfel, femeia depusese o plângere în iulie 2019, pentru violenţă de gen, iar un judecător emisese un ordin de protecţie, însă măsura nu a fost în vigoare multă vreme. Ulterior, femeia s-ar fi despărţit de olandez, dar recent se împăcase din nou cu el şi locuiau împreună.

Editor web: A.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri