Tren Eurostar, blocat timp de trei ore, aproape de Lille, după ce a lovit un cerb

Data publicării:
eurostar

 

Pasagerii au sosit la Paris cu o întârziere de cinci ore şi zece minute faţă de ora programată a sosirii, după ce au schimbat trenul la Lille în cursul nopţii de miercuri spre joi.

Trenul a pornit de la Londra miercuri seara şi a lovit un cerb pe teritoriul francez, a anunţat Eurostar într-un mesaj postat pe Twitter, relatează Mediafax.

Trenul a fost imobilizat timp de aproape trei ore, perioadă în care o echipă de tehnicieni din cadrul SNCF a venit la faţa locului şi a îndepărtat tabla care s-a turtit şi se freca de şine.

Trenul a putut să repornească imediat după ora locală 2.30, cu o viteză redusă, către Lille, unde pasagerii au fost îmbarcaţi în altă garnitură.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Compania le-a propus pasagerilor, drept compensaţie, „o călătorie dus-întors gratuită şi rambursarea cursei perturbate”, a precizat Eurostar.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri