Vlogger condamnat la închisoare după ce a făcut o farsă unui cerșetor român

Data actualizării: Data publicării:
vlogger

Un tânăr din Spania, celebru pentru farsele sale de pe YouTube, a fost condamnat la 15 luni de închisoare pentru că a păcălit un cerșetor român să mănânce biscuiți umpluți cu pastă de dinți. De asemenea, o instanță din Barcelona îl obligă pe Kanghua Ren este obligat să-i plătească românului despăgubiri de aproximativ 20.000 de euro, iar accesul la platforma YouTube îi este interzis timp de cinci ani.

Kanghua Ren, 19 ani, a filmat momentul în care îi oferă lui Gheorghe L. biscuiții cu pastă de dinți, fără ca bărbatul să bănuiască ce se afla în biscuiți. Imediat după, bărbatului de 53 de ani i s-a făcut rău.Tânărul a fost acuzat că a comis o „infracțiune împotriva integrității morale”, scrie Daily Mail, care citează New York Times.

„Poate că am exagerat puțin, însă priviți partea pozitivă: pasta îi va curăța dinții. Nu cred că se spălase pe dinți de când a ajuns sărac”, a glumit tânărul, cunoscut ca RetSet, în filmulețul postat pe YouTube.

Canalul de YouTube al tânărului are peste un milion de urmăritori și i-a adus vloggerului peste 2.000 de euro din reclame.

Pentru că era la prima infracțiune, tânărul a fost condamnat la închisoare cu suspendare.

„Oamenii exagerează când vine vorba de farsele făcute cerșetorilor. Dacă aș fi făcut asta unei persoane obișnuite, nu ar fi zis nimeni nimic,” s-a justificat tânărul.

Vloggerul plănuia să petreacă toată noaptea pe stradă cu cerșetorul, însă un martor a sunat la poliție. La scurt timp după, RetSet a șters imaginile și i-a oferit bărbatului în jur de 340 de euro ca să nu spună nimic legat de cele întâmplate. În instanță, românul a declarat că nimeni nu s-a purtat așa urât cu el de când locuiește pe străzi.

Potrivit oamenilor legii, în trecut, vloggerul le dăduse mai multor copii și bătrâni sendvișuri umplute cu excremente de pisică. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri