Un absolvent de criminologie și doctorand în justiție penală a fost arestat pentru crimele misterioase din Idaho

Data actualizării: Data publicării:
Bryan Christopher Kohberger
Bryan Christopher Kohberger a fost arestat pentru crimele din Idaho. FOTO: CBS

La mai bine de o lună și jumătate după ce patru studenți de la Universitatea din Idaho au fost găsiți morți după ce au fost înjunghiați în paturile lor, anchetatorii l-au arestat pe un tânăr de 28 de ani, absolvent de criminologie, care ar fi autorul crimelor, scrie BBC.

Cei patru tineri, trei femei și un bărbat, dormeau probabil când au fost atacați duminică, 13 noiembrie, a declarat medicul legist al comitatului Latah, Cathy Mabbutt. Legistul a dezvăluit că au fost înjunghiați în paturile lor.

Tinerele ucise erau fost colege de cameră: Madison Mogen, în vârstă de 21 de ani, din Coeur d’Alene, Idaho; Kaylee Goncalves, în vârstă de 21 de ani, din Rathdrum, Idaho; și Xana Kernodle, în vârstă de 20 de ani, din Post Falls, Idaho. Ethan Chapin, în vârstă de 20 de ani, din Mount Vernon, Washington, era iubitul Xanei Kernodle.

Bryan Christopher Kohberger, 28 de ani, a fost reținut în Pennsylvania, la peste 4.020 km de locul crimei.

Poliția spune că suspectul locuia într-un oraș din apropierea locului unde au avut loc crimele.

Kohberger a fost urmărit până la casa părinților săi din Albrightsville, au declarat oficialii pentru CBS.

Procurorul Bill Thompson a declarat într-o conferință de presă că bărbatul este anchetat pentru patru acuzații de crimă de gradul I și intrare prin efracție. Suspectul a fost arestat preventiv fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauțiune.

Oficialii au confirmat la aceeași conferință de presă că suspectul era un doctorand în justiție penală și criminologie la Universitatea de Stat din Washington.

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri