Un bărbat a intrat cu un topor în trei restaurante din Noua Zeelandă și a rănit patru oameni

Data actualizării: Data publicării:
politist in noua zeelanda
Un bărbat a intrat cu un topor în trei restaurante din Noua Zeelandă și a rănit patru oameni. FOTO: Profimedia Images

Un bărbat a intrat cu un topor în trei restaurante chinezeşti din Auckland, cel mai mare oraş din Noua Zeelandă, și a rănit patru persoane, au anunțat autoritățile citate de Reuters.

Răniții au fost duși la spital după atac. O victimă a fost externată, iar trei sunt în stare stabilă, au declarat marţi purtătorii de cuvânt ai spitalelor North Shore şi Auckland.

Presa locală a relatat că bărbatul a intrat în restaurantele Zhangliang Malatang, Yues Dumpling Kitchen şi Maya Hotpot și a început să atace la întâmplare oamenii cu un topor. Atacul a avut loc în jurul orei 21.00, luni seară.

O femeie, martor la atac, a declarat pentru postul local de radio că era cu o prietenă la restaurantul Maya Hotpot, când atacatorul s-a repezit spre ele. Toată lumea din restaurant s-a ridicat în picioare şi cineva a strigat "Ce ai de gând să faci? De ce faci asta?", înainte ca atacatorul să îi lovească prietena.

Poliţia neozeelandeză a declarat că a arestat un bărbat în vârstă de 24 de ani, care va fi dus marți în faţa instanţei. Este acuzat de rănire cu intenţia de a provoca vătămări corporale grave. Poliţia nu spus care a fost cauza atacului.

 

Editor : G.M.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri