Un bărbat care a mers 1.400 de kilometri pe bicicletă pentru o strângere de fonduri a murit înainte de linia de sosire

Data actualizării: Data publicării:
ciclist merge pe drum neasfaltat fotografiat din spate
„M-a sunat în fiecare seară, în fiecare dimineață. Am vorbit cu el în dimineața când s-a întâmplat. Eram fericiți pentru că era ultima lui zi și a spus: abia aștept să ajung la linia de sosire”. Foto: Profimedia

Un ciclist din Marea Britanie a murit chiar înainte să încheie un maraton caritabil, după ce a parcurs aproape 1.400 de kilometri, relatează BBC.

John Holubjowsky, în vârstă de 58 de ani, din Stoney Stanton, Leicestershire, se afla la doar 45 de kilometri de linia de sosire când a suferit un atac de cord, în 18 iunie.

Soția sa, Keeley, a spus că diagnosticul a fost un șoc, deoarece bărbatul nu avea probleme cardiace și îi plăcea să se mențină în formă.

El a strâns peste 3.200 de euro pentru centrul de îngrijiri paliative Loros. Keeley Holubjowsky a spus că soțul ei mergea pe bicicletă în cadrul unui grup organizat pentru a strânge bani pentru operațiuni caritabile.

Femeia a spus că a vorbeau la telefon în fiecare zi.

„M-a sunat în fiecare seară, în fiecare dimineață. Am vorbit cu el în dimineața când s-a întâmplat. Eram fericiți pentru că era ultima lui zi și a spus: „abia aștept să ajung la linia de sosire”. I-am urat succes”, a spus Keeley.

Pentru ca apoi nu a mai sunat-o, femeia a presupus că sărbătorea cu restul grupului. Mai târziu, însă, doi polițiști au venit la ea și i-au spus că soțul ei a murit.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri