Un bărbat este acuzat că și-a aruncat de pe o stâncă soția însărcinată, în Scoția. Femeia și copilul ei nenăscut au murit

Data publicării:
stanca arthur s seat din edinbourgh
Un bărbat din Scoția este acuzat că și-a ucis soția însărcinată, aruncând-o de pe o stâncă înaltă de 250 de metri din Edinburgh. Foto: Profimedia

Un bărbat din Scoția este acuzat că și-a ucis soția însărcinată, aruncând-o de pe o stâncă înaltă de 250 de metri din Edinburgh. Mai mulți martori spun că l-au văzut pe Kashif Anwar „bruscându-și” soția, în lunile care au precedat moartea ei, relatează The Independent.

Anwar, în vârstă de 29 de ani, este acuzat că a ucis-o pe Fawziyah Javed, în vârstă de 31 de ani, în septembrie 2021, împingând-o de pe stânca Arthur’s Seat, provocându-i răni mortale ei și copilului lor nenăscut.

Cu o zi înainte de moartea femeii, Anwar ar fi fost văzut comportându-se abuziv față de soția lui, la un hotel din Edinburgh. Anwar neagă însă toate acuzațiile.

O martoră, Nicola Lilly, în vârstă de 44 de ani, spune că a văzut o dispută între cei doi soți în august 2021. Acuzarea a prezentat imagini de pe o cameră de supraveghere în care apar două persoane și în care pare că un bărbat îi bloca drumul lui Javed.

„Știam că ceva nu este în regulă. Ea încerca să scape de el iar el era, într-un fel, agresiv față de ea”, a spus Lilly. Ea a adăugat că era îngrijorată pentru femeie.

Mai târziu, Lilly i-a dat lui Javed numărul ei de telefon. Femeia părea „foarte supărată și speriată” și i-a spus că bărbatul cu care a fost văzută mai devreme era soțul ei.

Apoi, o mașină a trecut pe lângă ele, iar Javed a spus: „Este socrul meu”.

„S-a speriat foarte tare, apoi a spus: „Vă rog să le spuneți cum s-a comportat cu mine, nu mă vor crede”, a povestit martora.

Javed a urcat în cele din urmă în mașină, a mai spus martora.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri