Un chirurg și iubita lui, acuzați că seduceau, drogau și violau femei. Anchetatorii au descoperit mii de clipuri video în telefoanele lor

Data publicării:
chirurg

Un chirurg din California și iubita lui au fost acuzați de două agresiuni sexuale, iar anchetatorii suspectează că sute de persoane ar putea să fie victime ale celor doi, scrie BBC News.

Grant William Robicheaux, în vârstă de 38 de ani, și iubita lui, Cerissa Laura Riley, de 31 de ani, ar fi atacat două femei pe care le-au cunoscut într-un bar, respectiv într-un restaurant, în 2016.

În telefoanele celor doi, procurorii spun că au găsit „mii și mii” de clipuri video cu potențiale victime. Anchetatorii încearcă acum să identifice persoanele din videoclipurile respective.

Potrivit poliției, cei doi se îmbrăcau la patru ace pentru a părea mai de încredere în ochii victimelor. „Se foloseau de aspectul fizic și de carisma lor pentru a-și atrage victimele. Există mai multe clipuri video în care femeile par să fie drogate și nu mai pot opune rezistență asalturilor sexuale ale celor doi. Credem că ar putea exista mai multe victime care nu au depus plângeri”, a declarat liderul investigației.

Robicheaux este un chirurg ortoped din Newport Beach, care a apărut și la televizor, într-o emisiune, grație farmecului său.

Anchetatorii îi acuză pe cei doi că lucrau „în tandem” pentru a atrage femei în baruri, pe care apoi le drogau, le forțau să bea alcool, apoi le duceau în apartamentul chirurgului, unde le violau.

Una dintre victime a povestit că i-a cunoscut pe cei doi la un restaurant, pe 10 aprilie 2016, iar aceștia au invitat-o la o petrecere pe o barcă. După ce i-au strecurat droguri în băutură, cei doi au dus-o pe femeie în apartamentul bărbatului, unde au violat-o.

Următoarea zi, victima a mers la poliție, iar un test de sânge a arătat că fusese drogată cu mai multe substanțe.

O altă femeie spune că s-a trezit în apartamentul lui Robicheaux a doua zi după ce băuse împreună cu cei doi și a țipat după ajutor până când au auzit-o vecinii și au chemat poliția.

Atât Robicheaux, cât și iubita lui sunt acuzați de agresiuni sexuale și violuri.

Investigatorii au găsit și un clip video în care una dintre cele două femei care au depus plângere este violată.

De asemenea, în casa celor doi poliția a descoperit cantități mari de roofies, drogul violului, ciuperci halucinogene, ecstasy și cocaină, dar și două puști semiautomate neînregistrate, alte patru arme de foc și rezerve impresionante de muniție.

Acum, Robicheaux și Riley riscă 40, respectiv 30 de ani de închisoare pentru faptele lor. Cei doi vor ajunge în fața judecătorului pe 24 octombrie.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri