Un fost oficial al administrației Trump a murit după ce a fost împușcat în cap într-o parcare

Data actualizării: Data publicării:
Gun Violence Epidemic 2023
Polițiști criminaliști din Washington DC la locul unei crime, imagine de arhivă, cu caracter ilustrativ. Foto: Profimedia Images

Un fost membru al administraţiei fostului preşedinte republican Donald Trump, Mike Gill, a murit din cauza rănilor, la o săptămână după ce a fost rănit prin împuşcare în cap de către un atacator care voia să-i fure maşina, la Washington, relatează Sky News şi Fox 5, preluate de news.ro.

Mike Gill, un fost regulator al Bursei americane de valori, se afla în maşina sa, într-o parcare situată în nord-vestul Washingtonului.

Suspectul, identificat ca fiind Artell Cunningham, în vârstă de 28 de ani, a încercat să intre în maşină.

Înarmat, suspectul a tras cu arma şi l-a rănit „la cap” pe funcţionar, a scris Donald Trump pe reţeaua sa de socializare Truth Social.

Atacatorul a fugit de la faţa locului, după care a atacat alte persoane, între care şi Alberto Vasquez Jr, în vârstă de 35 de ani, pe care l-a ucis la volan. El a încercat să fure şi o berlină staţionată, însă fără succes.

Artell Cunningham a fost identificat puţin mai târziu la volanul unui SUV furat. Autorităţile au vrut să-l aresteze, însă tânătul, înarmat cu două pistoale, a deschis focul. Poliţiştii l-au ucis prin împuşcare.

Mike Gill a fost declarat mort luni. „Un om strălucitor (...). Un om unic. Familia sa şi prietenii săi sunt devastaţi”, a scris Donald Trump pe rețeaua socială despre fostul oficial din administrația sa.

Editor : M.L.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri