Un pasager s-a îmbarcat într-un Boeing 777, apoi a deschis o ușă și a căzut pe pistă

Data publicării:
Avion al companiei Air Canada.
Avion al companiei Air Canada. Foto: Profimedia

Un pasager al companiei Air Canada a deschis ușa unui și a căzut de la aproximativ 6 metri, direct pe pistă, relatează Business Insider.

Un reprezentant al companiei aeriene a declarat pentru Business Insider că incidentul a implicat un Boeing 777 pe Aeroportul Internațional Toronto Pearson.

Reprezentantul a spus că pasagerul „s-a îmbarcat în aeronavă în mod normal”, dar apoi a deschis o ușă a avionului, în loc să se ducă la locul său.

Persoana a suferit răni în urma căderii, iar serviciile de urgență au fost chemate la fața locului, au mai spus reprezentanții companiei.

Datele de la Flightradar24 arată că zborul Air Canada de luni de la Toronto la Dubai a decolat cu aproape șase ore întârziere. Era programat să aibă la bord 319 pasageri.

„Putem confirma că toate procedurile noastre aprobate de îmbarcare și operare în cabină au fost respectate; continuăm să analizăm incidentul”, a spus un reprezentant al companiei aeriene.

Este a doua oară în mai puțin de o săptămână când comportamentul neobișnuit al unui pasager a întârziat unul dintre zborurile companiei aeriene.
Miercurea trecută, Air Canada a deviat un zbor după ce un pasager de 16 ani a agresat un membru al familiei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri