Un șarpe a căzut din cer peste o femeie din Texas. Apoi, un șoim i-a atacat pe amândoi

Data publicării:
un soim zboara cu un sarpe in gheare
Un șarpe a căzut din cer peste o femeie din Texas. Apoi, un șoim i-a atacat pe amândoi. Foto: Profimedia

O femeie din Silsbee, statul american Texas, își tundea gazonul când un șarpe a căzut din cer și a aterizat peste ea. Imediat, un șoim i-a atacat pe amândoi, relatează Business Insider.

Peggy Jones a povestit pentru postul local de televziune KPRC-TV cum s-a întâmplat totul. Femeia a spus că își tundea gazonul când șarpele a căzut peste ea și s-a încolăcit strâns în jurul brațului ei.

Jones a spus că a încercat să dea șarpele jos de pe ea, dar acesta s-a încolăcit și mai tare și a lovit-o cu coada peste față.

Imediat, un șoim a coborât din văzduh și a început să o ciocănească de braț, în încercarea de a prinde șarpele.

„Spuneam: „Ajută-mă, Isuse, ajută-mă, Isuse”, a povestit ea, adăugând că șoimul a avut nevoie de 4 încercări până când a reușit să prindă șarpele.

„În cele din urmă, a luat șarpele și a plecat cu el, iar eu m-am uitat în jos și eram plină de sânge, brațul meu era destul de sfâșiat”, a spus ea pentru KPRC.

Imaginile publicate de postul de televiziune arată că brațul femeii era acoperit de tăieturi, sânge și vânătăi. Soțul lui Jones a dus-o de urgență la spital, unde nici medicilor nu le-a venit să creadă povestea ei.

Soimii mănâncă în principal mamifere mici, cum ar fi veverițele sau șoarecii, dar mănâncă și șerpi. Șoimii cu coadă roșie sunt în special pricepuți la vânătoarea de șerpi și mănâncă inclusiv șerpi veninoși, precum șerpii cu clopoței.

Bryan Hughes, proprietarul Rattlesnake Solutions, a declarat pentru Insider că, cel mai probabil, șoimul a prins șarpele și l-a scăpat din gheare în timp ce zbura.

„A căzut peste femeie și s-a încolăcit pe ea pentru că era un animal rănit și panicat. Atunci pasărea a venit pentru a termina ceea ce a început”, a explicat el.

Hughes a adăugat că este un lucru obișnuit ca șoimii să prindă șerpi, dar că uneori mușcă mai mult decât pot mesteca și atunci pot scăpa șarpele. În aceste cazuri, șoimul poate scăpa șarpele sau chiar poate ajunge să fie încolăcit de șarpe.

„Nu este un lucru care să-i facă pe oameni să se îngrijoreze. Este doar un incident foarte ciudat”, a spus el.

Jones crede că crede că șoimul, deși a atacat-o, i-a salvat viața în cele din urmă.

„Cred că acesta a fost modul lui Dumnezeu de a mă lăsa să trăiesc, pentru că nu puteam să-mi dau seama cum să dau jos șarpele care mă strângea de braț”, a spus ea, adăugând: „Mă simt recunoscătoare că sunt în viață”.

Editor : M.B.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri