Un șofer care a rămas blocat în mașină după un accident a fost găsit în viață după 6 zile. Cum a supraviețuit

Data actualizării: Data publicării:
ambulante indiana
Doi pescari au găsit un șofer, în vârstă de 27 de ani, blocat în mașina sa, sub un pod din Indiana, SUA. FOTO: Shutterstock

Un șofer care a rămas blocat în mașina sa, sub un pod, timp de șase zile, după un accident în Indiana, SUA, a fost găsit de doi pescari, transmite BBC.

Doi pescari au găsit un șofer, în vârstă de 27 de ani, blocat în mașina sa, sub un pod din Indiana, SUA. Bărbatul fusese implicat într-un accident în urmă cu câteva zile.

Șoferul le-a spus bărbaților că a rămas blocat în mașină după accident și că a țipat, cerând ajutor, dar că nu l-a auzit nimeni. El a povestit că a reușit să supraviețuiască timp de șase zile cu apă de ploaie.

„Dacă nu ar fi fost cei doi indivizi, probabil că acest incident ar fi avut un rezultat diferit. Nu au existat rapoarte despre un accident în această zonă înainte ca pescarii să găsească vehiculul”, a explicat un polițist.

„Mi-a spus că este acolo de mult timp, că aproape că își pierduse orice speranță, pentru că nimeni nu era acolo”, a mai povestit unul dintre pescari.

Bărbatul a fost dus la Spitalul Memorial din South Bend, unde i-a fost amputat unul dintre picioare, fiind, în prezent, internat.

Editor : B.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri