Video Un soldat ucrainean luptă singur cu zece ruși. „Unul singur vă ține pe loc. Sunteți 10!” Toți rușii au fost uciși sau răniți

Data actualizării: Data publicării:
soldati rusi pe front
Zece soldați ruși nu au putut elimina un singur soldat ucrainean. Sursă foto: X

O înregistrare video în care un soldat ucrainean ține singur piept unui grup de zece soldați ruși în tranșee a apărut pe rețelele sociale. Rușii au fost scoși din luptă cu ajutorul dronelor și grenadelor, în vreme ce comandantul lor țipă la ei prin stație, spunându-le că se confruntă cu un singur om.

Soldatul face parte din Batalionul 8 separat de asalt montan, iar confruntarea a avut loc la sfârșitul anului trecut, în decembrie, potrivit surselor ucrainene care au publicat înregistrarea video.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Filmarea este făcută din dronă și arată un soldat ucrainean într-un adăpost săpat, care ține pe loc - cu focuri de armă și grenade - mai mulți soldați ruși aflați într-o tranșee la 10-15 metri depărtare. Pe fundal se aude vocea comandantului rușilor - comunicațiile fiind interceptate -, care țipă la ei și le ordonă să-l elimine pe ucrainean, care este singur împotriva lor. 

Comandantul le dă inclusiv indicații să-l atace din părți diferite, pentru a-l pune în imposibilitatea de a se apăra, însă soldații ruși acționează haotic mai degrabă fug în toate direcțiile, decât să-l atace pe ucrainean.

„Puteți voi zece să omorâți unul singur care se ascunde acolo sau nu? Înconjurați-l din două părți și nu mai așteptați dronele să arunce grenade în voi.  (...) La dracu, unul singur vă ține pe loc. Unu! Iar voi sunteți zece!”, țipă comandantul la ei, insistând să-l înconjoare și să-l atace cu grenade.

Potrivit surselor ucrainene, soldatul ucrainean a scăpat cu viață din confruntare, în vreme ce toți cei zece ruși au fost uciși sau răniți de focurile de armă sau de grenadele lansate inclusiv din dronă.

Editor : B.P.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri