Un terorist Hamas și-a sunat părinții de pe telefonul unei victime ca să se laude că a ucis evrei: Tată, am omorât 10 cu mâinile mele

Data actualizării: Data publicării:
Luptători Hamas la o paradă în Fâșia Gaza
Au apărut noi imagini cu înregistrările de pe camerele video purtate de teroriștii care au masacrat cătunele din Israel în 7 octombrie. Telefoanele date acasă, la familii, au fost înregistrate. Un terorist și-a sunat părinții de pe mobilul unei victime, pentru a se lăuda că a ucis 10 evrei „cu propriile mâini”. FOTO: Profimedia Images

Au apărut noi imagini cu înregistrările de pe camerele video purtate de teroriștii care au masacrat cătunele din Israel în 7 octombrie. Telefoanele date acasă, la familii, au fost înregistrate. Un terorist și-a sunat părinții de pe mobilul unei victime, pentru a se lăuda că a ucis 10 evrei „cu propriile mâini”.

Teroristul și-a sunat părinții chiar de pe mobilul uneia dintre victimele sale, au susținut marți Forțele de Apărare Israelului.

Bărbatul le spune părinților săi să deschidă rapid ultimul mesaj WhatsApp, ca să-i vadă „pe toți cei” pe care i-a ucis, potrivit unei înregistrări telefonice postate de IDF pe X.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

„Uite câți am ucis cu mâinile mele! Fiul tău a ucis evrei!”, i-a spus el tatălui. El s-a lăudat că îl sună de pe un telefon furat de la o femeie evreică pe care o omorâse în Mefalsim, nu departe de granița cu Gaza. „Am ucis-o și i-am ucis soțul”, a spus el. „Am ucis 10 cu propriile mele mâini! Tată, 10 cu propriile mele mâini!”

El i-a repetat de mai multe ori tatălui său să deschidă mesajele pentru a se uita la imaginile crimelor sale. Cei doi par să se bucure la telefon, iar vocea teroristului e plină de emoție în timp ce repetă entuziasmat ce a făcut, scrie New York Post.

„O, fiule, fii binecuvântat!, îi spune tatăl.

„Jur, 10 cu propriile mele mâini”, a repetat teroristul.

„Mamă, fiul tău este un erou!”, îi strigă el și mamei.

Părinții îi cer să se întoarcă acasă, dar el refuză, spunându-le: „Nu există cale de întoarcere. Este fie moarte, fie victorie.”

Bărbatul insistă iar către părinți să deschidă mesajul ca „să vadă morții”. Nu este clar dacă au văzut mesajele pe care le-a distribuit sau ce conțineau imaginile.

Purtătorul de cuvânt al IDF, Daniel Hagari, a declarat că înregistrarea a fost dezvăluită pentru prima dată la Consiliul de Securitate al ONU.

Citește și: 43 de minute şi 44 de secunde de oroare. Ce conţine materialul video al masacrului Hamas, prezentat de armata israeliană jurnaliștilor 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri