Un ziar îi avertizează pe microbiștii egipteni: „Fiți atenți la rusoaice”

Data publicării:
world

Un cotidian egiptean îi avertizează pe microbiștii care vor călători anul viitor la Campionatul Mondial de Fotbal din Rusia să fie extrem de atenți la rusoaice.

Potrivit The Moscow Times, Youm7 (Ziua a șaptea), un cotidian din Cairo, le recomandă fanilor echipei naționale a Egiptului să fie „cu ochii în patru” când vor lua contact cu femeile din Rusia și să, dacă vor să cucerească o rusoaică, să fie dotați cu multe carduri bancare, pentru că „ele iubesc  banii și sunt mereu în căutare de bani”.

După publicarea articolului din Youm7, autorul materialului, Menna Allah Yehia, a declarat pentru Associated Press: „Tot ce am vrut eu să spun este că multe rusoaice au aceste trăsături, dar nu generalizez”.

Echipa Egiptului s-a calificat, pe 8 octombrie, la Cupa Mondială de Fotbal din 2018, după ce a învins formația Congo cu scorul de 2-1, la Alexandria, în penultima etapă a Grupei E din preliminariile africane ale competiției.

„Faraonii'', care sunt la prima Cupă Mondială din 1990 încoace, s-a impus prin „dubla'' reușită de Mohamed Salah (63, 90+5), marcând golul victoriei în prelungiri, din penalty. Pentru congolezi, a înscris Arnold Bouka Moutou (87).

Egiptul este a doua echipă africană care obține biletul pentru turneul final din Rusia, după Nigeria.

 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri