Vicepreşedintele SUA, ignorat şi privit cu dispreţ de liderii lumii la forumul comemorării Holocaustului de la Ierusalim

Data publicării:
charles-priveste-pe-pence-cu-dezgust
FOTO: Captură Twitter

Mike Pence, vicepreşedintele Statelor Unite, a trecut printr-o situaţie jenantă, vineri, în cadrul forumului pentru comemorarea Holocaustului de la Ierusalim. Prinţul Charles al Marii Britanii şi preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, au refuzat să dea mâna cu Pence. 

La intrara sa în sală, Prinţul Charles s-a oprit să-i salute pe rând pe cei prezenţi în rândul său, dar când a venit rândul lui Mike Pence, acesta l-a privit timp de o secundă, cu vizibil dispreţ, după care a trecut mai departe pentru a îl saluta pe prim-ministrul israelian, Benjamin Netanyahu. În acest timp, Mike Pence priveşte în urmă după Charles în timp ce acesta îi întoarce spatele. 

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Ulterior, şi preşedintele Rusiei, Vladimir Putin are o reacţie similară. El trece în viteză pe lângă vicepreşedintele american, ignorându-l complet, în timp ce Pence îl priveşte pe Putin cum se îndepărtează pentru a da mâna cu preşedintele Macron. Putin, îl salută imediat şi pe Prinţul Charles, ignorându-l în continuare pe Pence. 

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri