Vladimir Putin ar avea o fiică de 17 ani cu o fostă menajeră, devenită între timp multimilionară. Reacția Kremlinului

Data actualizării: Data publicării:
tanara cu ochelari de soare
Presupusa fiică a lui Vladimir Putin FOTO: captură YouTube/ Proekt

Președintele rus Vladimir Putin ar putea fi tatăl fiicei de 17 ani a unei milionare din Sankt Petersburg, potrivit presei din Rusia.

Yelizaveta Vladimirovna Krivonogikh „seamănă izbitor cu președintele rus”, scrie site-ul de investigații Proekt, citat de The Moscow Times, lucru care s-ar vedea din fotografiile obținute.

Mama ei, Svetlana Krivonogikh, are o companie care deține o mică parte din Rossiya Bank, care a fost sancționată de Occident după anexarea Crimeei în 2014, pentru legăturile sale cu elita politică a Rusiei. Proekt estimează valoarea totală a proprietăților și activelor comerciale cunoscute deținute de Krivonogikh în Moscova, Sankt Petersburg și orașul stațiune Soci la 7,7 miliarde de ruble, adică 102 milioane de dolari.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Publicația citată spune că a obținut copii ale documentelor - probabil un certificat de naștere - în care tatăl adolescentei este identificat doar cu patronimicul ei - Vladimirovna.

Un software de recunoaștere facială ar fi arătat o asemănare de 70,44% între Putin și tânăra Krivonogikh și o potrivire de 75%.

„Putem trage concluzia că ar putea fi rude”, spune Proekt, care citează un om de știință în informatica vizuală, Hassan Ugail.

Proekt a anunțat că nu va publica fotografii cu Yelizaveta Krivonogikh, care s-a născut în 2003 și ar fi trăit sub un nume de familie diferit în ultimii ani. Adolescenta și-ar fi șters fotografiile care îi arătau fața de pe conturile sociale.

De asemenea, publicația spune că Svetlana Krivonogikh a promis că îl va contacta pe corespondentul său, dar nu a făcut-o niciodată, iar acesta nu a mai reușit să ia legătura cu ea.

Relația lui Putin cu Krivonogikh ar fi început în anii '90, înainte ca acesta să devină președinte, Proekt spunând că a obținut informația de la două surse apropiate. Ea a lucrat ca menajeră și a locuit într-un apartament banal înainte de a se muta în una din cele mai luxoase reședințe din din Sankt Petersburg. Relația s-a încheiat, probabil, „aproape de finalul ultimului deceniu”.

Purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, a declarat că a fost întrebat anterior despre Krivonogikh, dar că nu știe nimic despre ea.

„Da, am fost întrebat despre acest nume, dar nu am auzit niciodată nimic despre el și nu știu nimic”, a declarat pentru presă Peskov, în urma materialului publicat miercuri de Proekt.

„Este pentru prima dată când aud de o astfel de femeie și nu vă pot spune nimic despre asta”, a adăugat el.

Putin, care a divorțat din 2013, a evitat în repetate rânduri să confirme sau să infirme zvonurile potrivit cărora ar fi tatăl endocrinologului Maria Vorontsova și al managerului Katerina Tikhonova.

Editor : D.C.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri